dinsdag 17 maart 2009

Zondag 15 maart 2009

Op zaterdag 14 maart zijn we afgereisd naar een show in Duitsland [Offenburg, vlak bij Stuttgart]. Om 20.30 uur zijn we vanuit Culemborg vertrokken.

Na wat tussenstops om de honden uit te laten kwamen we om 01.30 in Offenburg aan [... ja, ok natuurlijk hebben we op vele stukken gemiddeld 180 tot 200 km/uur gereden, maar in Duitsland mag dit gelukkig op veel snelwegen :)].

Na heel even te ver zijn doorgereden [wat achteraf niet zo heel verkeerd was, want we zagen toen een BurgerKing die nog open was en een vette hap daar zijn wij niet vies van :).

Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats van de Ortenau-hallen stonden we geparkeerd tussen allerlei campers. Al gauw had ik door dat het hier allemaal perfect geregeld was, want er stonden vele stroomkasten waar we met zijn allen kosteloos gebruik van konden maken [dit scheelde weer benzine want dan hoefden we ons aggregaat niet te gebruiken]. Ook hier nog even de honden heerlijk uitgelaten.

De uitlaatplaats was ook perfect hier. Het was een grote ruimte geheel afgezet met grote hekken dus aangezien onze tijd [midden in de nacht] konden de honden even heerlijk los rennen en bijkomen van de lange rit.

Zowel Eamonn als Marille zagen er dan ook lekker smerig uit nadat ze hun behoefte en hun ren ronde hadden gemaakt hier. Na heerlijk gerend te hebben zijn we gaan slapen.

Nadat onze wekker ons wekte om 07.00 uur hebben we zowel onszelf als de honden maar even een heerlijke wasbeurt gegeven.De honden heerlijk droog geföhnd en toen onze spullen op de kar gezet om naar binnen te gaan.

De Shelties waren gelijk aan de beurt ... dus we konden gelijk " aan de bak". We troffen een vriendelijke keurmeester aan die lekker de tijd nam om zijn keuringen zo goed mogelijk te doen.

Uiteindelijk hadden wij zelf een resultaat wat minder was als de week van hiervoor, maar dit houd niet in dat we ontevreden waren.

Zowel Eamonn als Marille kregen geen plaatsing maar beide kregen wel een uitmuntend waar we toch wel weer zeer tevreden over waren.

Nadat om 13.30 uur de keuring was afgelopen hebben we onze spullen op ons gemak ingepakt en reden om 14.30 uur in Offenburg weg en arriveerden weer om 19.30 uur in Culemborg.

Hier ziet u een foto [genomen door mijn zoon Joost] van Marille tijdens de show in Offenburg.






Wilt u het keurverslag van Eamonn lezen. Klik hier >>>>>>


Wilt u het keurverslag van Marille lezen. Klik hier >>>>>>>


Als u de gehele uitslag van deze show wilt zien

dan klikt u hier >>>>>>>>>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten